Jäädytystekniikan huolto

RE-tekniikka Oy

Yrityksemme on perustettu v. 2016 ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Aloitimme LVI-perheyrityksenä, mutta varsinaisesti tarinamme alkoi kun asiakkaiden toiveesta kaksi vahvaa oman alansa osaajaa yhdistivät voimansa. Luotettava, palveleva ja ammattitaitoinen ovat tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot. Tavoitteemme on, että ne näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Tarjoamme saman katon alta kaikki teollisuuden kylmä- ja LVI-työt ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin kun perinteiset LVI- tai kylmäalan yritykset.

 

Esimerkiksi kylmälaitehuollon yhteydessä voimme korjata vuotavan hanan tai asentaa ilmalämpöpumpun, eikä paikalle tarvitse tilata kahta eri toimijaa.

 

Myös esimerkiksi jäähallin ilmanvaihto saadaan optimaaliseksi koko jäähallin toiminnan kannalta, kun meillä on ymmärrys ja osaaminen sekä ilmanvaihtotöistä että jäähän liittyen.

Olemme helposti tavoitettavissa puhelimitse ja meillä on päivystys 24/7. Kiireellisissä tilanteissa tulemme aina tarvittaessa paikalle tai ongelmasta riippuen yritämme ratkaista sen etäyhteydellä sekä asiakkaan että meidän resurssien optimoimiseksi.

kylmätekniikan päivystys
jäärataputkiston huolto

Meitä on helppo lähestyä. Teemme työt sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme.

Palvelemme yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisesti LVI- ja kylmätekniikan toimialalla pääosin Etelä-Suomen alueella. Tähtäämme pitkiin kumppanuussuhteisiin ja suurin osa asiakkaistamme onkin ollut kumppaneitamme jo useamman vuoden ajan. Helpotamme asiakkaidemme arkea olemalla luotettava kumppani kaikissa teollisuuden kylmä- ja LVI-töissä. Asiakkaamme voivat keskittyä oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Meille tärkeintä työssämme on ammattitaito ja asiakkaan luottamus. Tavoitteemme on olla alan halutuin kumppani kylmästä lämpimään.

Olemme mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike.